Takbryggor

Takbryggor

Oavsett om du äger en större fastighet eller är småhusägare finns det en rad säkerhetskrav som du är skyldig att ta i beaktning.

Till oss kan du vända dig när du vill ha hjälp att montera en takbrygga. Våra kunniga takläggare har lång erfarenhet av att arbeta med produkter för taksäkerhet och de kan förse dig med en takbrygga för tegeltak likaväl som en produkt lämpad för plåttak. Tack vare en lång erfarenhet i branschen har vi goda kontakter med ledande leverantörer och vi kan se till att du får ta del av ett utbud av säkra och prisvärda takbryggor.

Boka Hembesök

Vi hjälper dig montera en takbrygga från en ledande tillverkare
I valet av tak brygga är det viktigt att satsa på en stabil och hållbar modell som ger en hög grad av säkerhet. När du vänder dig till oss kan du vara förvissad om att vi aldrig kompromissar med kvaliteten utan ser till att du får en produkt som är optimal för lutningen och utformningen av din takkonstruktion. De leverantörer som vi beställer från är kända för att ta fram noggrant testade produkter i material som håller för väder och vind. Tack vare en lång erfarenhet i branschen har vi möjlighet att förhandla fram bra priser vid inköp, men självklart kan vi även utföra montering av takbrygga som du själv köpt in.
Vi hjälper dig uppfylla kraven för skärpta regler för takbryggor
2015 skärpte Arbetsmiljöverket reglerna för takbrygga, och som ett seriöst företag håller vi oss ständigt uppdaterade om de säkerhetsföreskrifter och lagar som gäller i vår bransch. En halkfri gångväg på taket är bland annat nödvändig för snöröjning samt för olika typer av takarbeten, medan en takbrygga för skorsten garanterar sotarens säkerhet. Som fastighetsägare till ett hus med ett tak som lutar mer än 1:8 eller som ägare av en fastighet med två våningar eller mer måste du alltid ha en ha en takbrygga. En annan regel gör gällande att bryggans gångväg ska ligga i takåsens riktning.
Vänd dig till oss för en offert och ett kostnadsfritt hembesök
För oss är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg när du tar del av våra tjänster. Innan du tar hjälp av oss för att montera en takbrygga i Stockholm förser vi dig gärna med en förbehållsfri offert. Under de mer än 30 år vi varit verksamma har vi i har hjälpt en mängd nöjda kunder att förbättra taksäkerheten, och vi ger dig gärna råd i ditt val av takbrygga för plåttak eller för andra takbeklädnader. Du kan även kontakta oss för en gratis konsultation där en erfaren takläggare kommer hem till dig.

En certifierad Takfirma för ett säkert takarbete i Stockholm

Vad Säger Våra Kunder?

Bra på alla sätt. Kunniga, trevliga, noggranna och måna om att resultatet skulle bli bra. De la ett nytt tak på vårt garage, som också är golv till altanen. Kan varmt rekommenderas.

Anna

Plåttak Garage

Vi kände oss trygga och lyssnade redan från början. Kan varmt kan rekommendera detta företag till andra som behöver hjälp med stuprör, hängrännor och andra tak eller plåtslagararbeten.

Johan Hvenmark

Hängrännor

Proffsigt, snabbt utfört. Äntligen en hantverkare som lagade hålet istället för att försöka sälja på mig nytt. Kommer definitivt anlita Takarbete & Ejelöv Bygg igen.

David

Fixade Taknock
Gratis Hembesök?

Vi förser dig med mer information om takrenovering eller en nyläggning

Gratis Hembesök?

Ett nytt tak eller en takrenovering gör inte endast din fastighet mer estetisk tilltalande, vårt arbete höjer även din bostads värde. Ett nylagt eller renoverat tak kan dessutom sänka dina energikostnader rejält om det isoleras på rätt sätt. Hör av dig till oss om du vill ha mer information hur vi kan realisera ditt takarbete i Stockholm på ett genomförbart och prisvärt sätt.

Boka Hembesök

CERTIFIERAD & AUKTORISERAD

Anlita en erfaren firma för takarbete i Stockholm

CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD