Om oss Vi är din takfirma i Stockholm!

En takfirma i Stockholm med mer än 30 år i branschen. Till oss kan du vända dig när du söker en erfaren och trygg takfirma i Stockholm. Takföretaget grundades 1998 och vi har mer än 30 års erfarenhet av såväl takarbete som plåtslageri.

Sedan starten har vi kunnat erbjuda takläggare som fokuserar helhjärtat på kvalitet. Vårt arbete är inte slut innan du som kund är helt tillfreds och vi kan erbjuda en tydlig 100 % nöjd kund-garanti. De privatpersoner, företag och fastighetsägare som anlitar oss brukar uppskatta vår förmåga att hitta prisvärda och skräddarsydda lösningar som passar varje fastighets specifika förutsättningar.

Begär en kostnadsfri offert idag. Så hör vi av oss till dig


* Vi delar inte din information.

Ett företag för dig som söker personlig service Ett nytt tak med 100 % Nöjd-Garanti

Till oss kan du vända dig när du söker en erfaren och trygg takfirma i Stockholm. Takbolaget grundades 1998 och vi har mer än 30 års erfarenhet av såväl takarbete som plåtslageri. Sedan starten har vi kunnat erbjuda takläggare som fokuserar helhjärtat på kvalitet. Vårt arbete är inte slut innan du som kund är helt tillfreds och vi kan erbjuda en tydlig 100 % nöjd kund-garanti. De privatpersoner, företag och fastighetsägare som anlitar oss brukar uppskatta vår förmåga att hitta prisvärda och skräddarsydda lösningar som passar varje fastighets specifika förutsättningar.

Vad Säger Våra Kunder? En certifierad Takfirma för ett säkert takarbete i Stockholm

Bra på alla sätt. Kunniga, trevliga, noggranna och måna om att resultatet skulle bli bra. De la ett nytt tak på vårt garage, som också är golv till altanen. Kan varmt rekommenderas.

Anna Plåttak Garage

Vi kände oss trygga och lyssnade redan från början. Kan varmt kan rekommendera detta företag till andra som behöver hjälp med stuprör, hängrännor och andra tak eller plåtslagararbeten.

Johan Hvenmark Hängrännor

Proffsigt, snabbt utfört. Äntligen en hantverkare som lagade hålet istället för att försöka sälja på mig nytt. Kommer definitivt anlita Takarbete & takläggarna igen.

David Fixade Taknock

Gratis Hembesök? Vi förser dig med mer information om takrenovering eller en nyläggning

Ett nytt tak eller en takrenovering gör inte endast din fastighet mer estetisk tilltalande, vårt arbete höjer även din bostads värde. Ett nylagt eller renoverat tak kan dessutom sänka dina energikostnader rejält om det isoleras på rätt sätt. Hör av dig till oss om du vill ha mer information hur vi kan realisera ditt takarbete i Stockholm på ett genomförbart och prisvärt sätt.

David
Projektledare
08-580 97 145
david@kombyggtakab.se

Vi är ett tryggt och certifierat val En certifierad Takfirma för ett säkert takarbete i Stockholm

Vi arbetar med långsiktiga lösningar och kan erbjuda ett brett utbud som innefattar taksäkerhet samt ny- och omläggning. Oavsett om vi utför en bandtäckning av plåttak, byte av takspånt eller förser ditt tak med nya hängrännor sker arbetet alltid med kvalitativa material från tillverkare med omfattande garantier. Kontakta oss när du är i behov av en seriös takfirma i Stockholm som innehar ansvarsförsäkring och har behörighet för heta arbeten.