Pris Takläggning Och Takarbete I Stockholm

Pris takläggning och takarbete i Stockholm

Vår vision bygger på att du som kund ska kunna känna dig helt nöjd med takarbetet och priset på din takläggning.

Innan du väljer att gå vidare med oss förser vi dig med en kostnadsfri och förbehållslös offert för takläggning och övrigt takarbete. Med ett prisförslag i handen kan du lugn och ro se över budgeten för ditt projekt.

Våra medarbetare kommer gärna till din fastighet för en gratis taköversyn som vi bokar in inom 48 timmar från den första kontakten. Efter besiktningen tar vi fram priser för takläggning med tydliga uppgifter för de olika moment som kommer att ingå i ditt projekt. I och med att arbetsuppgifterna separeras från materialkostnaderna blir det enkelt för dig att kalkylera ditt ROT-avdrag.

Det är naturligtvis helt förbehållslöst att ta emot ett kostnadsförslag med ett pris för takläggning i Stockholm och vårt erbjudande förbinder dig inte till någonting. För att snabbt komma i kontakt med oss kan du använda formuläret på den här sidan eller varför inte ringa oss?

Kostnadsfri offert på ditt takarbete..
+
=

En certifierad Takfirma för ett säkert takarbete i Stockholm

Vad Säger Våra Kunder?

Bra på alla sätt. Kunniga, trevliga, noggranna och måna om att resultatet skulle bli bra. De la ett nytt tak på vårt garage, som också är golv till altanen. Kan varmt rekommenderas.

Anna

Plåttak Garage

Vi kände oss trygga och lyssnade redan från början. Kan varmt kan rekommendera detta företag till andra som behöver hjälp med stuprör, hängrännor och andra tak eller plåtslagararbeten.

Johan Hvenmark

Hängrännor

Proffsigt, snabbt utfört. Äntligen en hantverkare som lagade hålet istället för att försöka sälja på mig nytt. Kommer definitivt anlita Takarbete & Ejelöv Bygg igen.

David

Fixade Taknock
Gratis Hembesök?

Vi förser dig med mer information om takrenovering eller en nyläggning

Gratis Hembesök?

Ett nytt tak eller en takrenovering gör inte endast din fastighet mer estetisk tilltalande, vårt arbete höjer även din bostads värde. Ett nylagt eller renoverat tak kan dessutom sänka dina energikostnader rejält om det isoleras på rätt sätt. Hör av dig till oss om du vill ha mer information hur vi kan realisera ditt takarbete i Stockholm på ett genomförbart och prisvärt sätt.

Boka Hembesök

CERTIFIERAD & AUKTORISERAD

Anlita en erfaren firma för takarbete i Stockholm

CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD