Taköversyn

Bedömning av takets’ skick

Det svenska klimatet med regn, snö och fukt ställer höga krav på din takkonstruktion. När du ska renovera eller lägga om ditt tak är det därför en god idé att låta en erfaren takläggare utföra en besiktning.

Taket är den mest utsatta delen av ditt hus och det måste stå pall mot hårda väderförhållanden. En taköversyn i Stockholm är nödvändig då den säkerställer att ditt taks funktion och material är i ett bra skick. Vi rekommenderar att du själv utför en okulär kontroll någon eller några gånger per år. Med cirka 10-15 års mellanrum, eller när du misstänker att taket skadats, bör du även ta hjälp av ett proffs.

Boka Hembesök

Hur går en besiktning av tak till?
När du kontaktar oss börjar vi med att boka in ett möte vid en tidpunkt som passar dig. Våra medarbetare kan komma hem till dig inom 48 timmar från den första kontakten. Vi skickar alltid erfarna takläggare som har de kunskaper som krävs för att avgöra skicket på ditt tak. Vid besiktningen undersöker hur länge ditt tak kan förväntas stå emot vädrets makter och vi utför alltid en ingående kartläggning av alla svaga punkter. Vi är särskilt uppmärksamma på sådant som sprickor, vattenskador, smuts och mossbildning. När du kontaktar oss behöver du aldrig oroa angående din kostnad för taköversyn då vi utför en gratis sådan.
Spara pengar genom att upptäcka dolda problem i tid
Vid en första okulär besiktning av ditt tak är det relativt lätt för ett tränat öga att se huruvida konstruktionen är i ett bra eller dåligt skick. För att upptäcka dolda problem krävs däremot en mer grundlig takinspektion. Som fastighetsägare bör du vara medveten om att läkt och underlagspapp har en betydligt kortare livslängd än takpannor eller plåt. Vid en besiktning kontrollerar vi underlaget noggrant, och vi lyfter på tegelpannor för att upptäcka eventuella av fuktproblem eller röta. Våra takläggare ser även över skicket på nock, vindskivor, plåtdetaljer och hängrännor.
Boka en gratis taköversyn i Stockholm
Det är vanligt att fastighetsägare kontaktar oss för att få veta mer om vårt pris för taköversyn. För oss är det ett självklart val att utföra en konsultation som en gratis mervärdestjänst. Vår undersökning är inte bara ett bra planeringsverktyg som låter dig förutse framtida utgifter, utan den ger oss även möjlighet att ta fram ett korrekt underlag för en offert. Vi är noga med att ge dig som kund en korrekt prisbild där alla kostnader tydligt specificerad, och vårt kostnadsförslag binder dig naturligtvis inte till någonting. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor kring en taköversyn i Stockholm eller någon av våra andra tjänster.

En certifierad Takfirma för ett säkert takarbete i Stockholm

Vad Säger Våra Kunder?

Bra på alla sätt. Kunniga, trevliga, noggranna och måna om att resultatet skulle bli bra. De la ett nytt tak på vårt garage, som också är golv till altanen. Kan varmt rekommenderas.

Anna

Plåttak Garage

Vi kände oss trygga och lyssnade redan från början. Kan varmt kan rekommendera detta företag till andra som behöver hjälp med stuprör, hängrännor och andra tak eller plåtslagararbeten.

Johan Hvenmark

Hängrännor

Proffsigt, snabbt utfört. Äntligen en hantverkare som lagade hålet istället för att försöka sälja på mig nytt. Kommer definitivt anlita Takarbete & Ejelöv Bygg igen.

David

Fixade Taknock
Gratis Hembesök?

Vi förser dig med mer information om takrenovering eller en nyläggning

Gratis Hembesök?

Ett nytt tak eller en takrenovering gör inte endast din fastighet mer estetisk tilltalande, vårt arbete höjer även din bostads värde. Ett nylagt eller renoverat tak kan dessutom sänka dina energikostnader rejält om det isoleras på rätt sätt. Hör av dig till oss om du vill ha mer information hur vi kan realisera ditt takarbete i Stockholm på ett genomförbart och prisvärt sätt.

Boka Hembesök

CERTIFIERAD & AUKTORISERAD

Anlita en erfaren firma för takarbete i Stockholm

CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD