Takläggning Stockholm

Tjänster

Vi är väletablerat och komplett plåt och takläggningsföretag med över 30 års erfarenhet under bältet.

Vi utför alla vanligt förekommande Byggnadsplåtslageri och Takarbeten. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stor-Stockholm med omnejd. Senaste åren har vi utfört takrenoveringar & takarbeten i områden så som; Huddinge, Haninge, Trångsund, Tyresö, Farsta & Glömsta

Boka Hembesök

Tak & Plåttjänster

Allt inom Tak & Plåttjänster

  • ● Nyläggning, Reparationer, Omläggning av Plåt-, Tegel-, Papptak
  • ● Bandtäckning av Plåttak
  • ● Montering av TRP-tak
  • ● Tegeltak komplett med alla detaljer
  • ● Snickeri arbeten såsom utbyte av takspånt etc.
  • ● Svetsning av låglutande papp-tak, gummi tak
  • ● Taksäkerhet såsom Takbryggor, Stegar, Skorstensbryggor, Nockräcke, Snörasskydd, etc.
  • ● Fotrännor, Hängrännor, Stuprör, etc
  • ● Stosar, Huvar, Skorstenar, Luckor, Vindskivor, Fotplåt, Kupor, Fasadlist, Fönsterbleck, etc
Totalentreprenör

Helhetsåtaganden som Totalentreprenör

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendationer. Ejelöv Bygg & Tak AB utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till plåt och takarbeten. Vi jobbar efter kundens önskemål och gällande regler enligt Hus-AMA.

Plåtslagarnas Riksförbund

Medlemmar i Plåtslagarnas Riksförbund

Ejelöv Bygg & Tak AB är medlem i branschorganisationen Plåtslagarnas Riksförbund och har brandskyddsföreningens behörighet för heta arbeten. Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga, hållbara kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Moderna Försäkringar, samt har god ekonomi och F-Skattsedel.

ROT-Avdraget

Du kan självklart nyttja ditt ROT

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

En certifierad Takfirma för ett säkert takarbete i Stockholm

Vad Säger Våra Kunder?

Bra på alla sätt. Kunniga, trevliga, noggranna och måna om att resultatet skulle bli bra. De la ett nytt tak på vårt garage, som också är golv till altanen. Kan varmt rekommenderas.

Anna

Plåttak Garage

Vi kände oss trygga och lyssnade redan från början. Kan varmt kan rekommendera detta företag till andra som behöver hjälp med stuprör, hängrännor och andra tak eller plåtslagararbeten.

Johan Hvenmark

Hängrännor

Proffsigt, snabbt utfört. Äntligen en hantverkare som lagade hålet istället för att försöka sälja på mig nytt. Kommer definitivt anlita Takarbete & Ejelöv Bygg igen.

David

Fixade Taknock
Gratis Hembesök?

Vi förser dig med mer information om takrenovering eller en nyläggning

Gratis Hembesök?

Ett nytt tak eller en takrenovering gör inte endast din fastighet mer estetisk tilltalande, vårt arbete höjer även din bostads värde. Ett nylagt eller renoverat tak kan dessutom sänka dina energikostnader rejält om det isoleras på rätt sätt. Hör av dig till oss om du vill ha mer information hur vi kan realisera ditt takarbete i Stockholm på ett genomförbart och prisvärt sätt.

Boka Hembesök

CERTIFIERAD & AUKTORISERAD

Anlita en erfaren firma för takarbete i Stockholm

CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD
CERTIFIERAD